top of page

Workshops

Hondenmassage voor beginners

Leer je eigen hond(en) masseren! Tijdens deze workshop gaan we het hebben over het doel van hondenmassage. Daarna volgt er uitleg over het skelet en de spieren van een hond. Je leert je hond onderzoeken met je handen (palperen) en we gaan oefenen met verschillende massagegrepen. Hierbij kijken we wat bij jou en jouw hond past en wat de fijnste benadering is. Hierna ga je aan de slag met het masseren van je hond en leer je het toepassen van een ontspanningsmassage met de basistechnieken op hoofd/nek/hals, voorhand, rug en achterhand.

 

Waarom masseer je een hond?

  • Met een gerichte massage leer je je hond te ontspannen.

  • Om de scherpe kantjes van het gedrag van je hond te verzachten.

  • Om de band tussen jullie te verbeteren.

 

Met de massagetechnieken die je leert in deze workshop, ben je in staat beginnende spierproblemen bij je hond te verhelpen of te voorkomen. Je leert het lijf van je hond goed kennen, waardoor je makkelijker ziet dat er iets is of dat je hond pijn heeft. En je hond zal het heerlijk vinden om een ontspannen massage te krijgen!!!

 

Massage zorgt voor meer ontspanning en hierdoor voor minder stress. De workshop kan individueel gevolgd worden of in kleine groepjes. Informeer naar de mogelijkheden. 

PRIJS: €125,-

IMG_9157.HEIC
IMG_9167.HEIC
2.png

Help je hond bij vuurwerkangst

Was jouw hond afgelopen Oud & Nieuw en de periode ervoor ook zo bang voor vuurwerk? Dan is deze workshop zeker de moeite waard! Hoe kun je je hond bijstaan in deze periode? 

 

In 1,5-2 uur leer je hoe je je hond door middel van drukpuntmassage bij vuurwerkangst kunt helpen.  Je leert hoe je met een rustige drukpuntmassage je hond kunt helpen ontspannen en hoe je voor stressreductie kunt zorgen. Start hier niet op oudejaarsavond mee, maar begin op tijd!!!

 

Ik geef de workshop individueel of in kleine groepjes. Het is ook mogelijk om de workshop online te volgen. Weet je een leuke plek in Zeeland waar ik de workshop kan geven, laat het me dan weten!

PRIJS: 49,50

bottom of page