Recensies

Wat mensen zeggen over Mens en Dier in Evenwicht...

musa.jpeg

Musa
- Claudia van der Wel

“Ankie is liefdevol voor mens en dier. Onze honden die ze heeft behandeld, voelen dat het goed is, en geven zich aan haar over. Het effect van de behandeling is niet alleen ter plekke, maar ook dagen, zelfs weken langer merkbaar. Ik kan de hulp van Ankie dan ook van harte aanbevelen.”

Reiki paarden, massage paarden, paardenmassage

Hendrik
- Angela Elisabeth Witte

“Ankie heeft Reiki toegepast en mijn paard gemasseerd, hij heeft ontzettend genoten van de behandeling en is hier ook echt van opgeknapt tijdens zijn blessure!”

Reiki, hondenmassage, reiki voor honden, reiki goes, reiki zeeland, hondenmassage goes, hondenmassage zeeland

Jikke
- Wendy Besuijen

“Wat geniet Jikke van je behandelingen!! Je werkt erg rustig en voelt haar goed aan! Na de behandeling beweegt ze fijner en heb ik hier weer een super volijke hond rond lopen!! Bedankt dat je zo mee denkt met Jikke!”

kader-145.png

Flame & Pepper
- Nathalie Hoebeke-Sanstra

"Super blij!! Ik heb een beroep gedaan, vanwege de angst van mijn donderstenen voor vuurwerk. Best sceptisch over verhalen van de bachbloesem... maaarrrr Niet geschoten is altijd mis natuurlijk en wil eigenlijk niet voor tabletten naar de dierenarts. Nu is Ankie Bookelaar langsgeweest om de honden te observeren. We zijn nu 2 weken bezig met op maat gemaakte druppels ennnn NU AL BEHOORLIJK VERSCHIL!!! Ja bij ons wordt er al afgestoken, normaliter met staart tussen de benen en angstplasje naar binnen... nu niet we gaan blaffen borst vooruit ennn blijven uit de buurt van de deur!! Klaar? Nou spelen we weer verder. Binnen? We reageren nog wel maar geen paniek meer!! kom maar op met 31 december. Wij druppelen door!! Bedankt Mens en Dier in Evenwicht wij zijn helemaal tevreden en een stuk relaxter."

zhara4.png

Zhara
- Esther Schog

"Wat geniet Zhara toch van de massages van Ankie Bookelaar van Mens en Dier in Evenwicht. Onze Aussie is erg angstig al van pups af aan en wij zijn al maanden bezig om haar minder reactief te krijgen. Daarbij hebben we onder andere de hulp van Ankie ingeroepen. Ankie komt aan huis in de voor Zhara zo vertrouwde omgeving en heeft de eerste keren heel wat geduld moeten hebben om haar aan te kunnen raken. 
Niet veel mensen mogen Zhara aanraken want dat vindt ze heel eng. Ankie gaat op de grond zitten en kent de hondentaal goed. Zo kijkt ze haar niet aan waardoor het vertrouwen groeit. Nu geniet Zhara volop van de massages en daar zijn we Ankie heel dankbaar voor! Een echte aanrader. Ik dacht altijd dat een hond een fysiek probleem moest hebben om gemasseerd te moeten worden, maar juist een hond die niet lekker in haar vel zit en op deze manier kan ontspannen heeft het zo hard nodig!"

lana3.png

Lana
- Sandra Kleijne

“De Reiki en massages doen onze Lana zeer goed. Ankie je bent fantastisch en zo lekker rustig met onze hond. Ze geniet er echt van als je Reiki geeft!.”

kader-35.png

Marian Coensen

Ankie heeft net dat stukje extra wat iemand boven “goed” uit doet stijgen en speciaal maakt. Ik heb van haar echt wondertjes gezien en gehoord. Ook onze bange hond mocht ze aanraken en zelfs masseren. En dat is heel bijzonder!"

poema2.png

Poema
- Hyke Boutkan

"De manier waarop Ankie omgaat met hond en eigenaar is uniek. Vriendelijk, rustig, met oog voor de hond en ... met gevoel voor humor. Ik denk dat elke hond baat kan hebben bij een goede professionele massage. Onze Poema draagt zijn staart weer in een krul, loopt weer soepel en gedraagt zich als een blije puppy van 7."

WhatsApp Image 2021-11-30 at 12.00.28.jpeg

Elvi

"In verband met een rugblessure en het feit dat Elvi niet graag aangeraakt wordt, kwam ik op mijn zoektocht in contact met Ankie. Inmiddels heeft Elvi een aantal behandelingen gehad. 
Waar ze bij de eerste behandeling nog hapte, genoot ze afgelopen week zichtbaar van een hotstone massage.
Dat ze Ankie begroet bij binnenkomst, iets lekkers aanpakt en vrijwillig blijft staan, laat voor mij duidelijk de waarde van de behandelingen zien. Enerzijds met betrekking tot haar stijfheid, anderzijds in haar contact naar ons toe.
Zo open, ontspannen en vragend om aanraking op haar eigen initiatief. Morgen staat weer een hotstone massage op de planning."

WhatsApp Image 2021-11-30 at 12.03.21.jpeg

Ginger
- Mireille Schuit

"Had Ankie Bookelaar  dichterbij gewoond dan wist ik wel wie mijn vaste behandelaar was voor massages. Ze heeft mij, Arindi en Xephyra enorm geholpen met reiki in onze moeilijke periode. Ginger geholpen met alle stress om te gaan in die periode met Bach bloesem. En ik weet wat voor geweldige masseur ze is."

kader-33.png

Marike Egmond

"Ik ervaar de Reiki behandelingen op afstand als zacht, warm en heel effectief. Zowel op fysiek als geestelijk niveau."

kader-33.png

Barbara Zweedijk

"Ben heel blij met Ankie haar Reiki behandelingen. Na 1 op afstand en 1 op de behandeltafel sliep ik na maanden slecht slapen eindelijk weer hele nacht door. Heel bijzonder maar zo fijn !!"

kader-33.png

Esther Jansen

"De rust die ze uitstraalt neem je over... heerlijk! Hotstonemassage die mijn overbelaste spieren verzachtten..... Dankbaar ff geen pijn. Zeker voor herhaling vatbaar!