top of page

Recensies

Wat mensen zeggen over Mens en Dier in Evenwicht...

musa.jpeg

Musa
- Claudia van der Wel

“Ankie is liefdevol voor mens en dier. Onze honden die ze heeft behandeld, voelen dat het goed is, en geven zich aan haar over. Het effect van de behandeling is niet alleen ter plekke, maar ook dagen, zelfs weken langer merkbaar. Ik kan de hulp van Ankie dan ook van harte aanbevelen.”

Reiki paarden, massage paarden, paardenmassage

Hendrik
- Angela Elisabeth Witte

“Ankie heeft Reiki toegepast en mijn paard gemasseerd, hij heeft ontzettend genoten van de behandeling en is hier ook echt van opgeknapt tijdens zijn blessure!”

Reiki, hondenmassage, reiki voor honden, reiki goes, reiki zeeland, hondenmassage goes, hondenmassage zeeland

Jikke
- Wendy Besuijen

“Wat geniet Jikke van je behandelingen!! Je werkt erg rustig en voelt haar goed aan! Na de behandeling beweegt ze fijner en heb ik hier weer een super volijke hond rond lopen!! Bedankt dat je zo mee denkt met Jikke!”

WhatsApp Image 2023-03-08 at 15.10_edited.jpg

Joy, Izzy & Chuckie
- Marsha Smit

"Voor onze emigratie naar Portugal hadden we enige hulp nodig voor onze 3 katten. Aangezien dit een heel avontuur zou worden wilden we dat de katten zo weinig mogelijk stress zouden ervaren. Ankie heeft voor elke kat persoonlijk bachbloemsem gemaakt en een aantal reiki sessies op afstand gedaan. Wat een verschil! Ongelooflijk! De katten waren duidelijk minder gestresst en niet meer bang. Ik ben zo blij dat ik Ankie gevonden heb! Mochten we nog een keer gaan emigreren dan vraag ik haar zeker weer om hulp 👍🏼😃."

WhatsApp Image 2023-03-08 at 15.15_edited.jpg

Ria de Vos
over de individuele worksh
op "Hondenmassage voor beginners"

Geweldig, gezellig en leerzaam. Resultaat: hondjes die het heerlijk vinden om gemasseerd te worden en lekker ontspannen de massage 'ondergaan'😃👍

WhatsApp Image 2023-03-08 at 15.10_edited.jpg

Latoya
- Jürgen van der Stockt

"Beste Ankie,
Ik wil je zo hard bedanken om Latoya te behandelen met jouw magische handen! Latoya is een kwekerij teefje dat na 7 jaar constant puppy’s op te voeden, gedumpt is in een asiel.
Nooit liefde gekregen en opgesloten in een hok was Latoya heel angstig en gesloten.
Ze kende helemaal niks van het “normale leven” van een huisdier…Ze at heel slecht en onregelmatig, durfde niet uit haar mand te komen…spelen zat er al helemaal niet in.
Vanaf dat de behandeling begon bij Ankie zag ik stelselmatig dat Latoya begon los te komen, ze kwam uit haar mandje, at regelmatig, ze kwispelt nu ook met haar staartje.
Het contact met mijn andere Franse bulldog is helemaal in balans gekomen doordat ze nu samen kunnen spelen, iets wat Latoya totaal niet kende …ze is nu echt een heel stuk vrolijker geworden en schrikt niet meer van ieder geluid en elke beweging, integendeel ze staat nu haar “mannetje” en gedraagt zich als waakhond wat helemaal grappig is in contrast met het arme angstige meisje van weleer!
Ik kan iedereen die met eenzelfde situatie te maken heeft dit aanbevelen! Reiki is echt een game changer!! 💗🐶
"

WhatsApp Image 2023-03-08 at 15.12.47 (1).jpeg

Nuno
- Anja Kuipers

"Maanden geleden had ik een hulpvraag op fb gezet voor reiki op afstand voor Nuno. Nuno heeft al sinds zijn 2e epilepsie, hij is nu 8. Hij is een tijd redelijk stabiel geweest en in die tijd gaf een vriendin hem veel reiki op afstand. Helaas is zij overleden.  Dus toen  het slechter ging met Nuno en ik het echt niet meer wist was Ankie daar en zei dat ze mij wel wilde helpen.  Al vrij snel nadat Ankie hem behandelde was hij blijer en ging hij weer in op speel uitdagingen van andere hondjes.Hij is ook meerdere keren behandeld tijdens een aanval en dan zag ik hem ontspannen en kwam hij er sneller uit. Ankie voelt hem precies aan ondanks dat ze hem nog nooit in levende lijven heeft gezien. Ik kan zien dat Nuno zich overgeeft als hij behandeld wordt. Hij is relaxed en het gaat heel goed met hem. Samen met homeopathie is hij inmiddels  een aantal maanden aanval vrij. Iets wat we afgelopen zomer niet meer hadden verwacht. Ik heb zelf ook een keer een behandeling op afstand gehad. Je voelt dan wat de hond ook kan voelen en weet dat het werkt.Ankie dank je wel voor al je energie die je in Nuno stopt😘"

kader-145.png

Flame & Pepper
- Nathalie Hoebeke-Sanstra

"Super blij!! Ik heb een beroep gedaan, vanwege de angst van mijn donderstenen voor vuurwerk. Best sceptisch over verhalen van de bachbloesem... maaarrrr Niet geschoten is altijd mis natuurlijk en wil eigenlijk niet voor tabletten naar de dierenarts. Nu is Ankie Bookelaar langsgeweest om de honden te observeren. We zijn nu 2 weken bezig met op maat gemaakte druppels ennnn NU AL BEHOORLIJK VERSCHIL!!! Ja bij ons wordt er al afgestoken, normaliter met staart tussen de benen en angstplasje naar binnen... nu niet we gaan blaffen borst vooruit ennn blijven uit de buurt van de deur!! Klaar? Nou spelen we weer verder. Binnen? We reageren nog wel maar geen paniek meer!! kom maar op met 31 december. Wij druppelen door!! Bedankt Mens en Dier in Evenwicht wij zijn helemaal tevreden en een stuk relaxter."

zhara4.png

Zhara
- Esther Schog

"Wat geniet Zhara toch van de massages van Ankie Bookelaar van Mens en Dier in Evenwicht. Onze Aussie is erg angstig al van pups af aan en wij zijn al maanden bezig om haar minder reactief te krijgen. Daarbij hebben we onder andere de hulp van Ankie ingeroepen. Ankie komt aan huis in de voor Zhara zo vertrouwde omgeving en heeft de eerste keren heel wat geduld moeten hebben om haar aan te kunnen raken. 
Niet veel mensen mogen Zhara aanraken want dat vindt ze heel eng. Ankie gaat op de grond zitten en kent de hondentaal goed. Zo kijkt ze haar niet aan waardoor het vertrouwen groeit. Nu geniet Zhara volop van de massages en daar zijn we Ankie heel dankbaar voor! Een echte aanrader. Ik dacht altijd dat een hond een fysiek probleem moest hebben om gemasseerd te moeten worden, maar juist een hond die niet lekker in haar vel zit en op deze manier kan ontspannen heeft het zo hard nodig!"

lana3.png

Lana
- Sandra Kleijne

“De Reiki en massages doen onze Lana zeer goed. Ankie je bent fantastisch en zo lekker rustig met onze hond. Ze geniet er echt van als je Reiki geeft!.”

kader-35.png

Marian Coensen

Ankie heeft net dat stukje extra wat iemand boven “goed” uit doet stijgen en speciaal maakt. Ik heb van haar echt wondertjes gezien en gehoord. Ook onze bange hond mocht ze aanraken en zelfs masseren. En dat is heel bijzonder!"

poema2.png

Poema
- Hyke Boutkan

"De manier waarop Ankie omgaat met hond en eigenaar is uniek. Vriendelijk, rustig, met oog voor de hond en ... met gevoel voor humor. Ik denk dat elke hond baat kan hebben bij een goede professionele massage. Onze Poema draagt zijn staart weer in een krul, loopt weer soepel en gedraagt zich als een blije puppy van 7."

WhatsApp Image 2021-11-30 at 12.00.28.jpeg

Elvi

"In verband met een rugblessure en het feit dat Elvi niet graag aangeraakt wordt, kwam ik op mijn zoektocht in contact met Ankie. Inmiddels heeft Elvi een aantal behandelingen gehad. 
Waar ze bij de eerste behandeling nog hapte, genoot ze afgelopen week zichtbaar van een hotstone massage.
Dat ze Ankie begroet bij binnenkomst, iets lekkers aanpakt en vrijwillig blijft staan, laat voor mij duidelijk de waarde van de behandelingen zien. Enerzijds met betrekking tot haar stijfheid, anderzijds in haar contact naar ons toe.
Zo open, ontspannen en vragend om aanraking op haar eigen initiatief. Morgen staat weer een hotstone massage op de planning."

WhatsApp Image 2021-11-30 at 12.03.21.jpeg

Ginger
- Mireille Schuit

"Had Ankie Bookelaar  dichterbij gewoond dan wist ik wel wie mijn vaste behandelaar was voor massages. Ze heeft mij, Arindi en Xephyra enorm geholpen met reiki in onze moeilijke periode. Ginger geholpen met alle stress om te gaan in die periode met Bach bloesem. En ik weet wat voor geweldige masseur ze is."

kader-33.png

Marike Egmond

"Ik ervaar de Reiki behandelingen op afstand als zacht, warm en heel effectief. Zowel op fysiek als geestelijk niveau."

kader-33.png

Barbara Zweedijk

"Ben heel blij met Ankie haar Reiki behandelingen. Na 1 op afstand en 1 op de behandeltafel sliep ik na maanden slecht slapen eindelijk weer hele nacht door. Heel bijzonder maar zo fijn !!"

kader-33.png

Esther Jansen

"De rust die ze uitstraalt neem je over... heerlijk! Hotstonemassage die mijn overbelaste spieren verzachtten..... Dankbaar ff geen pijn. Zeker voor herhaling vatbaar!

bottom of page